Redigere

Hva betyr redigering på facebook

Hva betyr redigering på facebook

Når du holder musepekeren over det øverste høyre hjørnet av kommentaren din, vil du nå se et alternativ kalt "Rediger eller Slett". Hvis du klikker Rediger, får du lov til å gjøre endringer i kommentaren, legge til eller slette ord og så videre.

  1. Hva skjer når du redigerer et innlegg på Facebook?
  2. Hva betyr rediger innlegg?
  3. Hvordan fjerner du endringer på Facebook?
  4. Varsler Facebook når du redigerer et innlegg?
  5. Kan noen se om du redigerer en kommentar på Facebook 2021?
  6. Kan du fjerne redigeringshistorikk på Facebook?
  7. Hvorfor viser FB redigeringshistorikk?
  8. Hvem kan se en skjult kommentar på Facebook?
  9. Hvordan kan du se om noen har redigert kommentaren din på Facebook?
  10. Kan du redigere Facebook-innlegg?
  11. Hvordan setter jeg Facebook-profilen min til privat?
  12. Hvordan redigerer jeg Facebook-historikk?
  13. Sletting av et Facebook-innlegg sletter kommentarene?
  14. Hva er forskjellen mellom å skjule og slette en kommentar på Facebook?
  15. Skjuler det å skjule en kommentar på Facebook svarene?

Hva skjer når du redigerer et innlegg på Facebook?

Når et offentlig innlegg er redigert, vil alle kunne se revisjonshistorikken. Facebook-sideforfattere og -administratorer kan også redigere innlegg på en side. Selv om hvem som helst kan se innleggets revisjonshistorikk etter at det ble lagt ut, kan bare andre forfattere og administratorer se endringer som er gjort før innlegget ble publisert.

Hva betyr rediger innlegg?

verb. For å redigere en tekst, vanligvis en oversettelse, som er produsert eller behandlet av en maskin.

Hvordan fjerner du endringer på Facebook?

Finn statusoppdateringen eller kommenter på tidslinjen din (eller gå til tidslinjen og klikk på Aktivitetslogg-knappen). Klikk på pilen øverst til venstre og velg rediger eller slett.

Varsler Facebook når du redigerer et innlegg?

nei det er ingen varsler sendt ut, men hvis folk leser kommentaren din kan de lese redigeringsloggen din.

Kan noen se om du redigerer en kommentar på Facebook 2021?

I tillegg, når en kommentar er redigert, kan Facebook-brukere sjekke ut redigeringsloggen. Facebook sier: Redigeringer av kommentarer er synlige for alle som kan se kommentaren. Hvis en kommentar har blitt redigert, vil du se ordet Redigert ved siden av tidsstemplet.

Kan du fjerne redigeringshistorikk på Facebook?

Nettstedet har ikke fjernet redigeringsloggen, selv om fjerningen av etiketten betyr at det er lettere for brukere å overse endringene som er gjort i et innlegg, som først bemerket av Mashable. Brukere kan fortsatt få tilgang til redigeringsloggen på innlegg ved å gå gjennom rullegardinmenyen på innlegget.

Hvorfor viser FB redigeringshistorikk?

Nylig gjorde Facebook en endring i måten de viser innleggsredigeringer på. Vanligvis, når noen redigerer innlegget sitt på Facebook, vil du se en indikator som denne som signaliserer at innholdet har blitt oppdatert.

Hvem kan se en skjult kommentar på Facebook?

Hvis du skjuler Facebook-kommentaren, holdes den skjult for alle bortsett fra den personen og vennene deres. De vil ikke vite at kommentaren er skjult, så du kan unngå potensielt nedfall. Sletting av Facebook-kommentaren vil slette den; ingen vil kunne se det.

Hvordan kan du se om noen har redigert kommentaren din på Facebook?

For å finne historikken på et Facebook-innlegg, klikk på pilen øverst til høyre på et innlegg. Klikk på Vis redigeringslogg i rullegardinmenyen. For redigerte kommentarer vil du se ordet Redigert ved siden av tidsstemplet for kommentaren. Klikk på denne for å se kommentarens redigeringshistorikk.

Kan du redigere Facebook-innlegg?

Gå til innlegget ditt. Trykk øverst til høyre i innlegget. Trykk på Rediger innlegg. Gjør endringene dine.

Hvordan setter jeg Facebook-profilen min til privat?

Hvis du ikke vil vise denne oppdateringen offentlig eller du vil endre Facebook-profilbilde uten å varsle venner, må du gjøre denne oppdateringen "Privat". For det, klikk på jordklodeskiltet som er synlig ved siden av datoen/klokkeslettet, og velg Bare meg. Det er alt! Nå kan ingen bortsett fra deg finne profilbildeoppdateringen.

Hvordan redigerer jeg Facebook-historikk?

Trinn 1: Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i innlegget. Trinn 2: Trykk på "Se redigeringshistorikk.” Merk: Hvis innlegget ikke har en redigeringslogg, vil du ikke se dette alternativet. Dette tar deg til en skjerm der du kan se endringer som er gjort i innlegget siden det ble delt.

Sletting av et Facebook-innlegg sletter kommentarene?

Ja, sletting av den første kommentaren i en Facebook-tråd vil også slette tråden.

Hva er forskjellen mellom å skjule og slette en kommentar på Facebook?

Som forklart av Facebook, "Når du skjuler en kommentar fra et innlegg på siden din, vil kommentaren bare være synlig for personen som skrev den og vennene deres. Når du sletter en kommentar fra et innlegg på siden din, vil kommentaren bli permanent fjernet fra innlegget.”

Skjuler det å skjule en kommentar på Facebook svarene?

Kommentarer og svar som er skjult vil forbli synlige for avsenderen og deres venner på Facebook.

Hvordan trimmer du videoer på datamaskinen min?
Kan du redigere videoer i Windows Media Player? Ja, selve Windows Media Player kommer ikke med noen redigeringsfunksjon, du vil enkelt kunne redigere ...
Er atube catcher trygt?
Er aTube Catcher åpen kildekode? Det beste gratisalternativet til aTube Catcher er Youtube-DLG, som også er åpen kildekode. Hvis det ikke passer deg, ...
Hvordan laster du opp en video til datamaskinen?
Hvordan lager jeg en video på min bærbare Windows 10? Bruk videoredigeringsprogrammet i Bilder-appen til å lage videolysbildefremvisninger som kombine...