Video

Hvordan trimmer du videoer på datamaskinen min?

Hvordan trimmer du videoer på datamaskinen min?

Hvordan trimme videoer på en Windows-datamaskin

  1. Finn videoen du vil redigere og dobbeltklikk på den for å åpne den i Windows-videospilleren.
  2. Klikk på Rediger-knappen (formet som en blyant) nederst til høyre i videospillervinduet, og klikk deretter på "Trim" i menyen."Videoen skal åpnes i Bilder-appen.

  1. Kan du redigere videoer i Windows Media Player?
  2. Hvordan trimmer jeg en video på min HP bærbare datamaskin?
  3. Hvordan redigerer jeg videoer på Windows?
  4. Hvordan beskjærer jeg en video på den bærbare datamaskinen?
  5. Hvordan trimmer jeg en video på min bærbare Windows 7?

Kan du redigere videoer i Windows Media Player?

Ja, selve Windows Media Player kommer ikke med noen redigeringsfunksjon, du vil enkelt kunne redigere videoer i Windows Media Player med en smart plug-in kalt SolveigMM WMP Trimmer Plugin. ... Filmora kommer inn som en hendig videoredigerer som holder både den originale video- og lydkvaliteten intakt.

Hvordan trimmer jeg en video på min HP bærbare datamaskin?

Klikk på videoen din, klikk på Rediger og klikk deretter på Roter til høyre. Når endringene er gjort, klikker du på Forhåndsvisning og deretter på Bruk hvis filmen ser ut som du vil. Trim klips - Trim klips til ønsket lengde. Klikk på videoen din, klikk på Rediger, og juster deretter fanene til området du vil trimme videoen.

Hvordan redigerer jeg videoer på Windows?

For å redigere en videofil, åpne den i Bilder-appen. Du kan gjøre dette direkte fra Filutforsker ved å høyreklikke på videofilen og deretter velge Åpne med > Bilder. Videoen åpnes og spilles av i Bilder-appen. For å redigere videoen, klikk "Rediger & Opprett" på verktøylinjen.

Hvordan beskjærer jeg en video på den bærbare datamaskinen?

Høyreklikk videoen på videosporet, og velg "Beskjær" fra hurtigmenyen for å åpne et nytt redigeringsvindu for å beskjære videoer. Eller du kan velge videoen og klikke på "Beskjær"-knappen i verktøylinjen for å gjøre det. Du kan beskjære videoen automatisk eller manuelt ved å velge "Behold sideforhold" eller ikke.

Hvordan trimmer jeg en video på min bærbare Windows 7?

Klikk på Rediger-fanen og deretter på Trim-ikonet. Du ser Trim-vinduet. Klikk på klippet du vil trimme, og klikk deretter på Spill av-knappen. Legg merke til at glidebryteren beveger seg mens klippet skrider frem.

Hva er verdens beste videoakselerator?
Hva er behovet for videoakselerator? En videoakselerator er et skjermkort med integrert prosessor og minne for å øke de generelle egenskapene til vide...
Hvilket program bruker folk for å lage league of legends-videoer?
Hvilket program bruker folk til å lage videoer? Som jeg tidligere nevnte, er de tre mest populære programmene som Youtubere bruker til å redigere vide...
Hvordan konverterer du videofiler?
Hvilket format skal jeg konvertere videoene mine til? 1. MP4. De fleste digitale enheter og plattformer støtter MP4, noe som gjør det til det mest uni...