Korteste

Hvilke innstillinger forekommer i konvergensprosessen for Open Shortest Path First OSPF?

Hvilke innstillinger forekommer i konvergensprosessen for Open Shortest Path First OSPF?
  1. Hva er stadiene av OSPF?
  2. Hva er Open Shortest Path First OSPF også kjent som?
  3. Hva er formålet med Open Shortest Path First OSPF-protokollen?
  4. Hvordan finner OSPF korteste vei?
  5. Hvilken av de korteste veialgoritmene brukes av Open Shortest Path First-protokollen?
  6. Hva skjer i OSPF Exstart-tilstand?
  7. Hva er OSPF-områdetyper?
  8. Hva er stubbeområde i OSPF?
  9. Hva er OSPF v2?
  10. Hvilken av følgende rutingmetoder sikrer alltid den korteste veien selv om rutere krasjer under ruting?
  11. Hva er den administrative avstanden til Open Short Path First-rutingsprotokollen?
  12. Hva er den administrative avstanden AD for Open Shortest Path First-rutingsprotokollen?
  13. Hvilken lagprotokoll er OSPF?

Hva er stadiene av OSPF?

OSPF-rutere går gjennom de syv tilstandene, kalt Down, Attempt/Init, Two ways, Exstart, Exchange, Loading og full mens de bygger tilknytning til andre OSPF-talende rutere.

Hva er Open Shortest Path First OSPF også kjent som?

Open Shortest Path First (OSPF) er klassifisert som en Interior Gateway Protocol (IGP). Dette betyr at den distribuerer rutinginformasjon mellom rutere som tilhører et enkelt autonomt system (AS), en gruppe rutere som alle bruker en felles rutingprotokoll.

Hva er formålet med Open Shortest Path First OSPF-protokollen?

OSPF (Open Shortest Path First)-protokollen er en av en familie av IP-rutingsprotokoller, og er en Interior Gateway Protocol (IGP) for Internett, brukt til å distribuere IP-rutingsinformasjon gjennom et enkelt autonomt system (AS) i et IP-nettverk.

Hvordan finner OSPF korteste vei?

OSPF-rutere er avhengige av kostnader for å beregne den korteste veien gjennom nettverket mellom seg selv og en ekstern ruter eller nettverksdestinasjon. Den korteste veiberegningen gjøres ved å bruke Djikstras algoritme. Denne algoritmen er ikke unik for OSPF.

Hvilken av de korteste veialgoritmene brukes av Open Shortest Path First-protokollen?

OSPF ble designet som en indre gateway-protokoll (IGP), for bruk i et autonomt system som et lokalt nettverk (LAN). Den implementerer Dijkstras algoritme, også kjent som den korteste vei først (SPF) algoritmen.

Hva skjer i OSPF Exstart-tilstand?

Exstart State

Denne staten spesifiserer at DR og BDR er valgt og mester-slave-forholdet er bestemt. Et innledende sekvensnummer for tilstøtende formasjon er også valgt. Ruteren med høyest ruter-ID blir master og begynner å utveksle Link State-data.

Hva er OSPF-områdetyper?

Det er fem typer OSPF-områder: ryggradsområde (område 0), standardområde, stubbeområde, totalt stubbete område og No so stubby area (NSSA).

Hva er stubbeområde i OSPF?

Stubbområder er områder der OSPF ikke oversvømmes som ekstern link-state-annonser (LSA-er av type 5) gjennom eller inn i dem.

Hva er OSPF v2?

Open Shortest Path First Version 2 (OSPFv2) er en link-state ruting-protokoll som bruker link-state-annonser (LSA) for å oppdatere naborutere om en ruters grensesnitt. Hver ruter opprettholder en identisk område-topologidatabase for å bestemme den korteste veien til en naboruter.

Hvilken av følgende rutingmetoder sikrer alltid den korteste veien selv om rutere krasjer under ruting?

Fordeler med flom:

Flom velger alltid den korteste veien.

Hva er den administrative avstanden til Open Short Path First-rutingsprotokollen?

Som standard har OSPF en standard administrativ avstand på 110 og RIP har en standard administrativ avstand på 120. Administrative avstandsverdier kan imidlertid vanligvis justeres manuelt av en nettverksadministrator.

Hva er den administrative avstanden AD for Open Shortest Path First-rutingsprotokollen?

For eksempel, hvis en ruter mottar en rute til et bestemt nettverk fra både Open Shortest Path First (OSPF) (standard administrativ avstand - 110) og Interior Gateway Routing Protocol (IGRP) (standard administrativ avstand - 100), vil ruteren velge IGRP fordi det er mer pålitelig.

Hvilken lagprotokoll er OSPF?

OSPF og BGP tilhører applikasjonslaget.

Hvordan deler du en video i rammer?
Kan du dele en video i individuelle rammer? Hver video består av flere rammer, og du kan bruke Windows Live Movie Maker til å dele videoen inn i hver ...
Hvor mange år har videospill eksistert?
Hvor mange tiår har videospill eksistert? Historien til videospill begynte på 1950- og 1960-tallet da informatikere begynte å designe enkle spill og s...
Hvordan bruker du avs video converter?
Er AVS Video Converter bra? AVS Video Converter dukker opp i vår anmeldelse av de beste videokonvertererne. Den tilbyr et akseptabelt utvalg av både f...