Spekter

Hva er funksjonene for bærbare HP Spectre x2?

Hva er funksjonene for bærbare HP Spectre x2?

HP Spectre x2 (2017)

Pris som anmeldt$1299.99, £1499
Skjermstørrelse/oppløsning12-tommers 3000x2000 berøringsskjerm
PC CPU2.4GHz Intel Core i7-7560U
PC-minne8 GB DDR3 SDRAM 1,866 MHz
Grafikk128 MB dedikert Intel HD Graphics 640

  1. Hva er HP Spectre x2?
  2. Er HP Spectre den beste bærbare datamaskinen?
  3. Gjør HP Spectre bærbare datamaskiner varme?
  4. Er HP Spectre en berøringsskjerm?
  5. Kommer Spectre x360 med en penn?
  6. Hvordan slår jeg på HP Spectre X2?
  7. Hvor mye koster HP Spectre X2 i Filippinene?
  8. Er HP Spectre verdt?
  9. Er Dell eller HP bedre?
  10. Hvor lenge varer HP Spectre?
  11. Hvorfor blir min HP Spectre så varm når den lader?
  12. Har HP Spectre CoolSense?
  13. Hvordan rengjør jeg HP Spectre?

Hva er HP Spectre x2?

HPs Spectre x2 er en av disse enhetene. Det er et avtakbart to-i-ett-nettbrett som utgir seg for å erstatte den bærbare datamaskinen. x2 er i utgangspunktet HPs versjon av Surface, og den låner mange ideer og funksjoner fra Microsoft. ... Den eneste popen i designet er den skinnende kobbergull HP-logoen og støtteben på baksiden.

Er HP Spectre den beste bærbare datamaskinen?

Den beste HP 2-i-1 bærbare datamaskinen

Spectre x360 14 er den beste 2-i-1 bærbare datamaskinen noensinne. Nylig utgitt for 2021, den 13.5-tommers modell bygger på forgjengerne, men legger til nyttige nye funksjoner, inkludert en 3:2-skjerm og 11. generasjons Intel-prosessorer med Iris Xe-grafikk.

Gjør HP Spectre bærbare datamaskiner varme?

Hvis du er en HP Spectre X360-bruker, og du finner ut at PC-en din er unormalt varm når den kjører, selv til det punktet hvor den sakte brenner seg selv, er du ikke alene. Mange Windows 10-brukere rapporterer dette problemet også.

Er HP Spectre en berøringsskjerm?

HP Spectre x360 bærbar PC-skjerm, som er tilgjengelig med berøringsskjermfunksjon, drar full nytte av de 13.3 tommer vertikalt målt plass. ... Full High Definition (FHD)-skjermen er imponerende for en så kompakt bærbar datamaskin, og glansen skuffer ikke.

Kommer Spectre x360 med en penn?

Det er ingen hemmelighet at HP Spectre x360 er en av de beste PC-ene du kan kjøpe i dag. ... Spectre x360 kommer også med en aktiv penn ut av esken, som lar deg tegne eller ta notater mer naturlig.

Hvordan slår jeg på HP Spectre X2?

Den eneste virkelige måten å slå på de fleste bærbare HP-er er ved å trykke på strømknappen. Hvis den bærbare datamaskinen er i hvilemodus, kan det hende du bare kan åpne lokket, men hvis den er slått av, må du trykke på strømknappen. Strømknappen for HPs Spectre x360 13 finnes på et av de bakre, kantede hjørnene.

Hvor mye koster HP Spectre X2 i Filippinene?

Priset til Php79 990, HP Spectre X2 (2017) er en high-end 2-i-1 bærbar PC som har en 12.3-tommers berøringsskjerm, et avtakbart tastatur, opptil 7. generasjons Intel Core i7-prosessor og opptil 16 GB RAM.

Er HP Spectre verdt?

HP Spectre x360 (2020) er et utmerket alternativ for alle på markedet for en solid bærbar PC. ... HP Spectre x360 (2020) gjør ikke bare jobben til den standard bærbare datamaskinen din og tar på seg krevende prosjekter, men den kommer også med et design og funksjonssett som gjør de fleste typiske bærbare datamaskiner til skamme.

Er Dell eller HP bedre?

Hvis du trenger en rimelig, men pålitelig bærbar PC, bør du velge Dell. De bærbare datamaskinene deres er vanligvis billigere, men kvaliteten er fortsatt utmerket. ... Men hvis du trenger en sunn kombinasjon av kraft og pris, velg HP bærbare datamaskiner. De tilbyr deg et vakkert design, utmerket kvalitet og kraftig maskinvare.

Hvor lenge varer HP Spectre?

For de flestes generelle bruk – og med nøye batteristyring – bør Spectre x360 vare i minst ni timer. Dette er en massiv forbedring i forhold til fjorårets modell, som bare klarte 7 timer og 28 minutter under vår originale batterilevetidstesten.

Hvorfor blir min HP Spectre så varm når den lader?

Når en bærbar strømadapter er koblet til en bærbar datamaskin og den bærbare datamaskinen er slått på, vil du legge merke til at adapteren kan være varm å ta på. Jo mer den bærbare datamaskinen blir brukt, jo varmere kan adapteren bli. En relativt varm strømadapter er normalt, spesielt når den bærbare datamaskinen brukes og batteriet lades.

Har HP Spectre CoolSense?

4. Last ned og installer HP CoolSense. Dette overvåker maskinvare og styrer temperaturen. Hvis HP Spectre X360 ikke allerede har det, installer det.

Hvordan rengjør jeg HP Spectre?

Du kan rengjøre HP-enhetene dine ved å bruke et CDC-anbefalt desinfeksjonsmiddel som består av 70 % isopropylalkohol og 30 % vann. Følg retningslinjene i dette dokumentet for å rengjøre de ytre overflatene som ofte berøres av HP-produktene.

Hvordan konverterer du en .mkv container til en .mp4-beholder for windows?
Kan Windows konvertere MKV til MP4? Trinn 1 Åpne VLC på datamaskinen din, og klikk Media på verktøylinjen og velg Konverter / Lagre for å gå inn i et ...
Hvordan bruker du avs video converter?
Er AVS Video Converter bra? AVS Video Converter dukker opp i vår anmeldelse av de beste videokonvertererne. Den tilbyr et akseptabelt utvalg av både f...
Hva er en god Windows-stasjonær datamaskin for redigering av HD-videoer?
Hvilke spesifikasjoner trenger jeg for 1080p videoredigering? Hvis du redigerer video i 1080p, anbefaler vi 8 GB på det absolutte minimum. For 4K anbe...