Saker

Typer spill-pc-deksler

Typer spill-pc-deksler
  1. Hva er de forskjellige typene PC-deksler?
  2. Er alle spill-PC-deksler like?
  3. Hvordan vet jeg hvilken type PC-deksel jeg har?
  4. Hva står ATX for?
  5. Hva er ATX-deksel?
  6. Hva er de tre typene datavesker?
  7. Passer hvilket som helst hovedkort i alle deksler?
  8. Kan hvilket som helst hovedkort passe inn i alle fall hvorfor?
  9. Hva PSU betyr?
  10. Hva er mini tower case?
  11. Hva er forskjellen mellom et mid tower og en full tower datakasse?
  12. Hva er ITX PC?
  13. Hvilken ATX er hovedkortet mitt?
  14. Hva er brikkesett og CPU?
  15. Hva er full tower case?
  16. Kan jeg bruke hvilken som helst sak for PC-en min?
  17. Hva er micro ITX?

Hva er de forskjellige typene PC-deksler?

Det er fire typer datamaskinveskerstørrelser; fullt tårn, midttårn, minitårn og SFF (Small Factor Form).

Er alle spill-PC-deksler like?

Det er tre hovedstørrelser: Full tower, mid-tower og mini-ITX. Deksler i hele tårnet og midten av tårnet passer begge til standard ATX-hovedkort - den desidert vanligste hovedkortstørrelsen der ute. ... Den nøyaktige størrelsen varierer fra sak til sak, men de fleste midttårnene er omtrent 18 tommer høye og 8 tommer brede.

Hvordan vet jeg hvilken type PC-deksel jeg har?

Se etter hvilken som helst logo/merke på den, sjekk hvor mange utvidelsesspor den støtter, og hvilken størrelse hovedkort den støtter, observer fargen, hvis du vet at viftene i dekselet fulgte med dekselet, sjekk om det er merkevarer på dem, hvis du husket hvor mye du kjøpte den for, kan du se på etuier i en prisgruppe rundt det.

Hva står ATX for?

ATX (Advanced Technology eXtended) er en konfigurasjonsspesifikasjon for hovedkort og strømforsyning utviklet av Intel i 1995 for å forbedre tidligere de facto-standarder som AT-designet.

Hva er ATX-deksel?

Et ATX datamaskindeksel er et PC-deksel som samsvarer med ATX (Advanced Technology Extended) datatårnspesifikasjoner. Denne standarden ble introdusert av Intel i 1995 og definerer akseptable størrelser for hovedkort, stasjonære datamaskindeksler og datamaskinstrømforsyninger.

Hva er de tre typene datavesker?

Den vanligste systemkassetypen er tårnet. Tårnkasser er: Fulltårn, Midttårn og Minitårn. Slim line-kofferter er rett og slett tårnkofferter snudd på siden. Small form factor- eller SFF-deksler er tilpassede etuier som er designet for å minimere det romlige volumet til en stasjonær datamaskin.

Passer hvilket som helst hovedkort i alle deksler?

Nei definitivt ikke. Midt- og full-ATX-tårn vil vanligvis støtte både full-ATX eller mikro-ATX. Men det er m-ITX deksler som heller ikke passer. Det finnes også HTPC-deksler for enda mindre hovedkort.

Kan hvilket som helst hovedkort passe inn i alle fall hvorfor?

Nei, det er noen formfaktorer som Mid-ATX, MiniITX og Micro ATX. Større deksler har skruehull for å passe hovedkort i alle størrelser. Mindre saker har rett og slett ikke plass til større brett.

Hva PSU betyr?

PSU betyr "Strømforsyningsenhet."

Hva er mini tower case?

Mini Tower - Micro ATX eller Mini ATX hovedkort

Minitårn har vanligvis 1 eller noen ganger 2 interne stasjonsplasser for å legge til ekstra harddisker. Miniveskene står normalt i en høyde på 12" til 18" (30cm til 45cm). Utvidbarhet er et problem med disse sakene, da rommet kan begrenses. Disse har opptil 3 PCI-spor.

Hva er forskjellen mellom et mid tower og en full tower datakasse?

Generelt sett er mid-tower-deksler kortere/mindre enn full-tårn-deksler, noe som betyr at de vil ha mindre hovedkort, mindre vifter og utvidelsesspor. De fleste midttårnene måler 18 tommer eller mer i høyden, mens de fleste fulle tårnhus måler 22 tommer eller mer.

Hva er ITX PC?

EN. Jeg. T. X. (Information Technology EXtended) En familie med svært små PC-hovedkort fra VIA Technologies.

Hvilken ATX er hovedkortet mitt?

Et ATX hovedkort er 12 x 9 tommer.6 tommer. En utvidet ATX (EATX) måler 12 tommer x 13 tommer. Et mikro-ATX (mATX) hovedkort måler 9.6 av 9.6 tommer.

Hva er brikkesett og CPU?

En sentral prosesseringsenhet (CPU) er den delen av datamaskinen som behandler applikasjonsforespørslene og datamaskinfunksjoner på høyt nivå. Brikkesettet gir CPU-en en måte å samhandle med programmer og andre deler av datamaskinen. ... En sentral prosesseringsenhet (CPU).

Hva er full tower case?

Tårnkasser er ofte kategorisert som mini-tårn, midi-tårn, midt-tårn eller fullt tårn. Begrepene er subjektive og inkonsekvent definert av forskjellige produsenter. Hele tårnhus er vanligvis 56 cm (22 tommer) eller mer i høyden og beregnet på å stå på gulvet.

Kan jeg bruke hvilken som helst sak for PC-en min?

Ja, alt vil passe inn i dekselet siden det er et stort etui og hovedkortet du bruker er ATX, så det burde ikke være noen problemer.

Hva er micro ITX?

Mini-ITX er en 17 × 17 cm (6.7 × 6.7 tommer) hovedkortformfaktor, utviklet av VIA Technologies i 2001. De brukes ofte i små konfigurerte datasystemer. ... Mini-ITX-kort kan derfor ofte brukes i kofferter designet for ATX, micro-ATX og andre ATX-varianter om ønskelig. Designet gir ett utvidelsesspor.

Hvordan legger du til en video i dokumentene mine?
Kan du legge til en video i Google Docs? Klikk på Sett inn-menyen og velg Video. Velg Etter URL og lim inn lenken din. Klikk Velg og den vil sette inn...
Er avhengighetsskapende spill dårlig?
Er spilling for dårlig? Hvis du bruker for mye tid på å spille videospill, kan du utvikle en spilleforstyrrelse. ... En omfattende studie fra Journal ...
Er dataspill dårlige for deg ja eller nei?
Er dataspill dårlige for deg? Hvis du bruker for mye tid på å spille videospill, kan du utvikle en spilleforstyrrelse. ... En omfattende studie fra Jo...