Farefull

Farlig i en setning lett

Farlig i en setning lett

Eksempel på farlig setning. De ante tydeligvis at det ville være farlig å erte Brandon. Det var under disse flaue og farlige omstendighetene at Cromwell innkalte et nytt parlament sommeren 1656. Det ble gjort anstrengelser for å unnslippe nødvendigheten av å akseptere den farlige hjelpen.

  1. Hva er en god setning for farlig?
  2. Hva kan være farlig?
  3. Hva betyr farlig?
  4. Kan en person være farlig?
  5. Hva er verbet lett?
  6. Hva er en farlig tid?
  7. Er skandaløst et vondt ord?
  8. Hva er åpenbart bety?
  9. Hva betyr Perriless?
  10. Hva er Imbibement?

Hva er en god setning for farlig?

1. Veien ble enda brattere og mer farefull. 2. Landeveiene er ganske farlige.

Hva kan være farlig?

Noe som er farlig eller svært risikabelt kan beskrives med adjektivet farlig. Hvis du kjører i en snøstorm, kan du sparke deg selv for å gjøre en så farlig reise. Adjektivet farlig kommer fra det latinske ordet periculum, som betyr farlig.

Hva betyr farlig?

adjektiv. involverer eller full av alvorlig risiko eller fare; farlig; farlig: en farefull reise over Atlanterhavet i en liten båt.

Kan en person være farlig?

Farlige synonymer

Ikke trygt; farlig. Venturesom. (Av en person) Tilbøyelig til eventyr; villig til å pådra seg. Merket av fare; farefull.

Hva er verbet lett?

ta det med ro eller gå med ro:

lett er et adjektiv, letthet er et substantiv og et verb, lett er et adverb, letthet er et substantiv: Det var lett lekser. Han gjorde leksene med letthet.

Hva er en farlig tid?

I 2. Timoteus kapittel 3 sier Bibelen at i de siste dager vil det komme vanskelige tider. Vi lever i farlige tider. I tillegg til viruset har vi kriger, andre sykdommer, sterke stormer, jordskjelv, sivil uro, etc. Dette er en farlig verden.

Er skandaløst et vondt ord?

Består av eller sprer bakvaskelse; injurierende; ærekrenkende. Forårsaker skandale; krenkende for en følelse av anstendighet eller sjokkerende for samfunnets moralske følelser; skammelig. Feil, umoralsk, forårsaker en skandale. ...

Hva er åpenbart bety?

adverb. på en måte som lett kan sees av øyet eller forståelsen; tydelig eller åpenbart; tydeligvis: Noen ganger kan det føles som om amputerte lemmer fortsatt er der, selv når de tydeligvis ikke er det.

Hva betyr Perriless?

: full av fare : farlig. Se hele definisjonen av farlig i English Language Learners Dictionary. farefull. adjektiv.

Hva er Imbibement?

Substantiv. imbibement (tellelig og utellelig, flertall imbibements) Handlingen eller prosessen med å suge.

Hva er en god Windows-stasjonær datamaskin for redigering av HD-videoer?
Hvilke spesifikasjoner trenger jeg for 1080p videoredigering? Hvis du redigerer video i 1080p, anbefaler vi 8 GB på det absolutte minimum. For 4K anbe...
Hvordan kan du få en video fra telefonen til datamaskinen?
Kan du importere video til datamaskinen? Du kan importere video, bilder og musikk til PC-en. For å importere video, bilder og musikk må du kopiere opp...
Er et skjermkort en inngangs- eller utgangsenhet?
Er video en inngangsenhet? Videoinngangsenheter brukes til å digitalisere bilder eller video fra omverdenen til datamaskinen. Hvorfor skjermkort er ut...