Fjern blokkering

Hvordan fjerne blokkering av YouTube på en skoledatamaskin uten vpn

Hvordan fjerne blokkering av YouTube på en skoledatamaskin uten vpn

Metode 1: Bruk kort lenke til nettsteder Det fungerer i nesten alle tilfeller. Det er forskjellige nettsteder som Bitly, TinyURL eller goo.gl som forkorter URL-en gratis. Bare kopier adressen til nettstedet du vil oppheve blokkeringen og lim den inn i plassen som tilbys av disse nettstedene.

  1. Hvordan kan jeg fjerne blokkeringen av skolenettsteder uten VPN?
  2. Hvordan kan jeg fjerne blokkeringen av YouTube uten VPN?
  3. Hvordan bruker du YouTube hvis det er blokkert?
  4. Blokkerer skolene YouTube?
  5. Hvordan fjerner jeg blokkeringen av YouTube?
  6. Kan DNS fjerne blokkering av nettsteder?

Hvordan kan jeg fjerne blokkeringen av skolenettsteder uten VPN?

Skaff deg en proxy-app – apper som Autoproxy eller Orbot: Proxy med Tor krypterer tilkoblingen din og hjelper deg med å få tilgang til blokkerte nettsteder via en servernett, uten å gi fra deg den virkelige IP-adressen din. Litt som en VPN, men verre, uten noen av sikkerhets- og personvernfunksjonene.

Hvordan kan jeg fjerne blokkeringen av YouTube uten VPN?

Bruk en proxy for å oppheve blokkeringen av YouTube

Hvis du ikke vil bruke en VPN, er det nest beste en proxy-server. Dette har en lignende effekt som en VPN - slik at du kan surfe som om du var i et annet land - men er mindre sikker og krypterer ikke trafikken din, og det er derfor vi vanligvis anbefaler en VPN over en proxy.

Hvordan bruker du YouTube hvis det er blokkert?

1. Bruk en VPN for å få tilgang til YouTube når den er blokkert. Å bruke et VPN, eller virtuelt privat nettverk, er den enkleste og sikreste måten å oppheve blokkeringen av YouTube. VPN-er er et flott alternativ for nettsikkerhet, anonymitet og oppheving av blokkering av innhold som har blitt begrenset av brannmurer, sensur eller geoblokkeringsteknologi.

Blokkerer skolene YouTube?

De fleste skoler vil blokkere YouTube fordi de ser på upassende innhold som for tilgjengelig, selv om 82 % av tenåringer har sine egne smarttelefoner og kan se YouTube-videoer når de vil uten filter.

Hvordan fjerner jeg blokkeringen av YouTube?

Du kan også oppheve blokkeringen av en bruker ved å gå til profilsiden deres (enten i nettleseren eller på mobilappen) og velge «Opphev blokkering av bruker» fra flagg- eller trepunktsmenyen.

Kan DNS fjerne blokkering av nettsteder?

I motsetning til VPN-tjenester, som kan tilby lignende fordeler, er det ingen bruksgrenser på 1.1. 1.1 og du trenger ikke engang å registrere deg noe sted. Du kan få tilgang til alle blokkerte nettsider med 1.1. 1.1 DNS-løser, og i noen tilfeller kan det hende at internetthastighetene dine også forbedres.

Er sport bedre enn dataspill?
Er sport mer enn et spill? Selv om spesielt profesjonell sport er mer enn noe annet, en underholdningsvirksomhet opprettet for å gi betalende tilskuer...
Er det noen videoredigerere som redigerer MOV-filer?
Kan Inshot redigere MOV-filer? Inshot er en annen flott MOV-videoredigeringsapp designet for iPhone. Den lar deg gjøre raske redigeringer av MOV-video...
Hva er forskjellen mellom mpg-filer mov-filer og avi-filer?
Er MOV det samme som MPG? MOV er et format som brukes av Apple QuickTime. QuickTime bruker en MOV-formatfil med tapskomprimeringsmodus på grunn av den...