Kommentarer

Kommentarer i kode bra eller dårlig

Kommentarer i kode bra eller dårlig

Gode ​​kommentarer komplimenterer koden din, mens dårlige trekker leserne vekk fra hovedpoengene. Før du legger noen kommentarer, spør deg selv om det ville tjene noen formål i stedet for å distrahere folk fra å forstå programmet ditt. Gode ​​koder har rytme mens middelmådige koder har mange pauser.

  1. Er det et problem å ha kommentarer i kode?
  2. Påvirker kommentarer kodeytelse?
  3. Hva er hensikten med å legge til kommentarer i koden?
  4. Hva er kommentarer i koding?
  5. Gjør kommentarer Python tregere?
  6. Tar kommentarer opp minnet?
  7. Blir kommentarer samlet?
  8. Hva er hensikten med å legge til en kommentar i programmet Hva er de to måtene som brukes for å legge til kommentarene i Python?
  9. Hva er kommentarer i Python?
  10. Hva er hensikten med å legge til kommentarer i koden i Java?
  11. Hvordan kommenterer du positivt?
  12. Øker kommentarer gjennomføringstiden?
  13. Påvirker kommentert kode ytelse angular?
  14. Kommenterer treg kode?

Er det et problem å ha kommentarer i kode?

Kommentarer har problemer - du må holde dem oppdatert når du oppdaterer koden de refererer til, noe som skjer altfor sjelden. En wiki eller noe er en mer passende ressurs for grundig dokumentasjon om koden din. Koden din skal være lesbar uten å kreve kommentarer.

Påvirker kommentarer kodeytelse?

Når det gjelder kompilerte språk, er svaret nei. Kommentarer påvirker ikke den resulterende maskinkoden på noen måte.

Hva er hensikten med å legge til kommentarer i koden?

I dataprogrammering er en kommentar en programmererlesbar forklaring eller merknad i kildekoden til et dataprogram. De er lagt til med det formål å gjøre kildekoden lettere å forstå for mennesker, og blir generelt ignorert av kompilatorer og tolker.

Hva er kommentarer i koding?

Kommentarer er tekstnotater lagt til programmet for å gi forklarende informasjon om kildekoden. De brukes i et programmeringsspråk for å dokumentere programmet og minne programmerere om hvilke vanskelige ting de nettopp gjorde med koden og hjelper også den senere generasjonen med å forstå og vedlikeholde koden.

Gjør kommentarer Python tregere?

Å ha kommentarer vil senke oppstartstiden, ettersom skriptene blir analysert til en kjørbar form. Men i de fleste tilfeller reduserer ikke kommentarer kjøretiden. I tillegg i python kan du kompilere . py filer inn .

Tar kommentarer opp minnet?

Nei, de vil ikke oppta minnet fordi de ikke utfører eller deltar i kjøring og kompilering. Først etter kompilering vil systemet prøve å tildele minne som nevnt av brukeren, da disse uttalelsene ikke deltar i kompileringen, vil systemet ikke kunne tildele minne.

Blir kommentarer samlet?

Kommentarer fjernes vanligvis under forbehandling, så kompilatoren selv ser dem aldri i det hele tatt. De kan (og gjør vanligvis) sakte kompileringen litt - forprosessoren må lese gjennom hele kommentaren for å finne slutten (så påfølgende kode vil bli sendt til kompilatoren.

Hva er hensikten med å legge til en kommentar i programmet Hva er de to måtene som brukes for å legge til kommentarene i Python?

I Python er det to måter å kommentere koden din på. Den første er å inkludere kommentarer som beskriver eller indikerer hva en kodedel – eller kodebit – gjør. Den andre bruker flere linjers kommentarer eller avsnitt som fungerer som dokumentasjon for andre som leser koden din.

Hva er kommentarer i Python?

Kommentarer i Python er linjene i koden som ignoreres av kompilatoren under kjøringen av programmet. Kommentarer forbedrer kodens lesbarhet og hjelper programmererne til å forstå koden veldig nøye. Det er tre typer kommentarer i Python –

Hva er hensikten med å legge til kommentarer i koden i Java?

Kommentarer kan brukes til å forklare Java-kode, og for å gjøre den mer lesbar. Den kan også brukes til å forhindre kjøring ved testing av alternativ kode.

Hvordan kommenterer du positivt?

Helt riktig! Fortsett med det. Utmerket Fortsett med det gode arbeidet. Eksepsjonell Storslått Spennende Majestetiske tanker Eksemplarisk Fantastisk Spennende Meritorious Ekstraordinært Mye bedre Fantastisk Herregud, hvor imponerende!

Øker kommentarer gjennomføringstiden?

Nei. Kommentarer har ingen effekt på gjennomføringen. De vil bremse kompilatoren en liten bit - men selv det burde være umerkelig med mindre du har et latterlig antall kommentarer. "Effekten" du merker er mer å gjøre med måten du timing på ting - ved å bruke System.

Påvirker kommentert kode ytelse angular?

Hvis du fjerner kommentarer, blir Javascript-filen mindre og enklere å laste ned. Bortsett fra det vil det ikke påvirke ytelsen merkbart i det hele tatt.

Kommenterer treg kode?

4 svar. Kommentarer vil ikke påvirke skriptutførelsestiden i vanlige tilfeller. Men antall linjer du skriver i koden din påvirker parseren til å lese og bufre den betraktelig.

Hvorfor spiller ikke datamaskinen min online videoer?
Hvorfor lar datamaskinen meg ikke se videoer? Problemer med streaming av video, for eksempel YouTube-videoer som ikke spilles riktig, kan være forårsa...
Hvordan lager du en video av bilder på datamaskinen?
Hvordan lager jeg en video på min bærbare Windows 10? Bruk videoredigeringsprogrammet i Bilder-appen til å lage videolysbildefremvisninger som kombine...
Hvor kan jeg laste ned gratis filmkonvertering?
Er enhver videokonvertering virkelig gratis? Enhver Video Converter er gratis å bruke, men når du kjører installasjonsprogrammet vil du bli tilbudt et...